Любо Пенев: Постоянството и упоритостта дадоха резултат


Любо Пенев: Постоянството и упоритостта дадоха резултат
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1460 0

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори след изстраданата победа на възпитаниците му над Септември с 1:0. Единственото попадение реализира Ивайло Чочев в последните минути на срещата.

"Доволен съм и искам да поздравя моите момчета за добрия мач и че не се отказаха. Искам и Септември да поздравя. Получи се хубав и приятен за гледане мач. От първата секунда търсехме победата, изпуснахме много положения, но не се отказахме да вземем тези 3 точки. Постоянството и упоритостта дадоха резултат.

Въпреки, че е млад отбор, Септември е мотивиран съперник и знае какво прави. Това е работа на треньорския им щаб и то се вижда. Аз също я виждам.

И след мача в Пловдив бях доволен, просто рано трябваше да вкараме гол. Но това е история. Разбира се, че ние се стремим винаги да побеждаваме. Това се тренира и говори.

Доволен съм от всички, постепенно всички нови ще свикнат и ще се адаптират. Имаме много мачове и работа, тренировки. Спокоен съм. Ние вече се познаваме. Сердюк не идва от ваканция, той до преди 2 седмици играеше активно мачове. Сменя отбора просто, така че продължаваме”, заяви Пенев.

Ето как се разви срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички