Любо Пенев: Не е нормално такива пропуски, трябва да сме хищници


Любо Пенев: Не е нормално такива пропуски, трябва да сме хищници

673 0

Доволен, но не напълно доволен. Така обясни чувствата си след отпадането на неговия тим от Купата на България треньорът на Литекс Любослав Пенев.

"Направихме всичко възможно като ситуации и невъзможни пропуски. За мен това не е нормално. Един куп пропуски в доста ясни ситуации, в които е близо да отбележиш гол. Липса на опит, на умение и на мъничко класа", обобщи Пенев след мача.

"Така тренираме и това искаме да показват момчетата по време на мач. Получи се много добре, но ако искаш да побеждаваш, не е нормално да правим толкова много пропуски", допълни той.

"Разликата от първия мач, ако тежеше, щяхме да се представим по друг начин, отборът се представи добре, но в тази пелантерия трябва да сме като хищници, от едно положение да вкарваме два гола", категоричен е специалистът.

"Продължаваме в другото русло, втора лига, това е. С времето ще се научим. Доволен съм, но не мога да кажа, че съм напълно доволен, защото на мен ми липсва гола. Създават много положения, но не е реално и не е логично да не вкараме повече от един гол. Излишно е да говоря в момента", каза още Пенев, който завърши оптимистично: "Литекс има място в А група и вярвам, че ще играе в нея".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички