Локомотив София удари Пирин Благоевград в мач с 3 дузпи и гол-шедьовър (ВИДЕО)


Локомотив София удари Пирин Благоевград в мач с 3 дузпи и гол-шедьовър (ВИДЕО)
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

5853 0

Локомотив София и Пирин Благоевград си спретнаха истински спектакъл в двубоя от 7-ия кръг на Първа лига, изигран в петък вечер в столицата. "Железничарите" се наложиха с 2:1 в мач, който ще се запомни с една греда, три дузпи, страхотен гол и 8 жълти картона.

Ето как се разви срещата:

Не бяха изминали и 10 минути на стадион "Васил Левски" когато Георги Давидов посочи бялата точка за нарушение на Дуарте срещу Преслав Йорданов. Решението му бе потвърдено от ВАР, а Краси Станоев застана зад топката и не сбърка - 1:0 за Пирин!

Локомотивци реагираха веднага и 8 минути по-късно Александър Александров опита страховит шут от разстояние, който за негово нещастие срещна гредата.

Все пак натискът на "железничарите" даде резултат и в 25-ата минута Октавио с много премерен удар от дъгата на наказателното поле прати топката в горния ляв ъгъл на Петър Петров - 1:1!

В 60-ата минута Локо София също получи право да изпълни дузпа. Крачунов се нагърби с изпълнението ѝ, а Петров успя да отрази удара му в левия ъгъл, но впоследствие стана ясно, че единият му крак не е бил на голлинията при плонжа. След много разправии на терена все пак дузпата бе изпълнена отново и този път Крачунов я прати в десния ъгъл - 2:1 за Локомотив!

Така "червено-черните" постигнаха втора победа за сезона в Първа лига, събирайки 8 точки след 6 мача и заемайки осмото място във временното класиране. Гостите от Пирин Благоевград пък са 12-ти с едва 3 пункта след същия брой изиграни срещи!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички