Локомотив София ще се подсили с алжирски нападател, който е висок 192см и е играл във Франция


Локомотив София ще се подсили с алжирски нападател, който е висок 192см и е играл във Франция
Снимка: Официален сайт на Локомотив София

1363 0

Славният Локомотив София се завърна в Елита на България след 6-годишно отсъствие и няма никакво намерение отново да изпада в долните нива на българския футбол!

Ръководството на "железничарите" работи усилено за подсилването на състава преди старта на сезон 2021/22 и е на крачка от привличането на алжирски нападател...

Става въпрос за 23-годишния Мухарем Керим Бухмиди, който има и френски паспорт и е играл за отборите на Кретей, Седан и Безиер във френската Лига 2.

Бухмиди, който се отличава с много добри физически данни - 192см и 80кг, е оставил много добри впечатления у треньора Иван Колев и след днешната контрола на Локомотив срещу Царско село ще стане ясно окончателно дали клубът ще подпише договор с него!

Освен алжирския нападател, "железничарите" вече се подсилиха с конгоанеца Раел Лолала, който играе на позицията крило и през пролетта на 2021 година бе част от бургаския Нефтохимик!

Вчера БФС обяви програмата за старта на сезона в Първа лига - ето кога и срещу кого ще дебютира повторно в Елита отборът от квартал "Надежда" в София.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички