Треньорът на Локомотив София Иван Колев: Всеки ден се живееше с тази мисъл


Треньорът на Локомотив София Иван Колев: Всеки ден се живееше с тази мисъл

1193 0

Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев бе много радостен след победата срещу Септември Симитли, която изпрати "железничарите" обратно в Елита на България след 6 сезона в долните дивизии:

"Още сме доста напрегнати психически. Може би все още не може да изпитаме истинската радост. Локомотив се завърна там, където му е мястото!", заяви Колев.

"Вероятно много труден е пътят, но в хода на ежедневната работа вероятно по-трудно се усеща. Всеки ден се живееше с тази мисъл. Искам да поздравя всички локомотивци. На първо място ръководството, президента, спонсорите, щаба, с който работих, на всички от сферата на отбора и разбира се на играчите. Изключително много благодаря на тях за много сериозния ежедневен труд през цялата година", продължи развълнуваният треньор.

"В предишния мач възникнаха доста психологически проблеми. Притеснявах се да не се получи нещо такова и в днешния мач особено когато ни изравниха, но всичко си дойде на мястото"

Иван Колев бе щастлив и от факта, че футболисти от школата на Локомотив са отбелязали голове в днешния мач:

"Изключително ценно е, че млади хора от школата вкараха, дано това е стимул за всички момчета. Има още два мача и ние трябва да ги изиграем с достойнство. Трябва да се концентрираме за тях и тогава ще мислим за догодина"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички