Треньорът на Локомотив София Иван Колев: Всеки ден се живееше с тази мисъл


Треньорът на Локомотив София Иван Колев: Всеки ден се живееше с тази мисъл

722 0

Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев бе много радостен след победата срещу Септември Симитли, която изпрати "железничарите" обратно в Елита на България след 6 сезона в долните дивизии:

"Още сме доста напрегнати психически. Може би все още не може да изпитаме истинската радост. Локомотив се завърна там, където му е мястото!", заяви Колев.

"Вероятно много труден е пътят, но в хода на ежедневната работа вероятно по-трудно се усеща. Всеки ден се живееше с тази мисъл. Искам да поздравя всички локомотивци. На първо място ръководството, президента, спонсорите, щаба, с който работих, на всички от сферата на отбора и разбира се на играчите. Изключително много благодаря на тях за много сериозния ежедневен труд през цялата година", продължи развълнуваният треньор.

"В предишния мач възникнаха доста психологически проблеми. Притеснявах се да не се получи нещо такова и в днешния мач особено когато ни изравниха, но всичко си дойде на мястото"

Иван Колев бе щастлив и от факта, че футболисти от школата на Локомотив са отбелязали голове в днешния мач:

"Изключително ценно е, че млади хора от школата вкараха, дано това е стимул за всички момчета. Има още два мача и ние трябва да ги изиграем с достойнство. Трябва да се концентрираме за тях и тогава ще мислим за догодина"

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от На фокус


И на 36 години Кристиано Роналдо показа величие през 2021 г. (ВИДЕО)

Кристиано Роналдо остана за първи път от години извън челната тройка за "Златната топка". Годината не беше...

Реклама

Най-четени новини


виж всички