Локомотив (София) отпадна за Купата, отборът е пред закриване


Локомотив (София) отпадна за Купата, отборът е пред закриване

1351 0

Абсурдите в Локомотив София днес достигнаха връхната си точка. Доскоро елитният софийски тим отпадна безславно за Купата на България, след като днес падна от Септември с 1:2 на собствения си стадион. Освен това двубоят се проведе благодарение на собственика на Септември, който плати разноските за неговото провеждане.

Асен Чандъров вкара за Септември в 15', но две минути по-късно Рангелов изравни за "белезничарите". Христо Спасов оформи крайното 1:2 в 70'. В следващия етап на турнира Септември ще срещне Витоша (Бистрица), който разгроми Академик (София) със 7:0.

Не това обаче е най-интересното в мача. Оказа се, че собственикът Петър Касев е уволнил треньора Валерий Дамянов... на полувремето.

"Треньорите и футболистите напуснахме клуба. Ще пием по една бира и си тръгваме. Това не може повече да продължава. Петър Касев ми каза, че съм уволнен на почивката на днешния мач", каза Дамянов след срещата.

Уволненията идват като кулминация на днешния ден, в който назря сериозен скандал в лагера на Локомотив София и спортно-техническият щаб разкри истинските абсурди на новите собственици. Касев реагира с уволнение и обеща утре да извади тима от "В" група.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички