Локомотив (София) изчезва от футболната карта?


Локомотив (София) изчезва от футболната карта?

1800 0

Локомотив (София) е на път да остане само хубав спомен от историята на българския футбол. Това се заговори вчера, след като новината, че Николай Гигов зарязва клуба обиколи електронните медии. Нещо повече, този път май не става дума само за слух.

За подобно нещо намекна и адвокатът на клуба Михаил Михайлов.

Той разкри, че Гигов ще обяви какво смята да прави след първи юни. Или по друг начин казано: след като стане ясно дали Локомотив ще получи лиценз за вътрешното първенство. Такъв вече веднъж беше отказан на клуба.

Утре "железничарите" ще внесат жалбата с липсващите документи от НАП и споразумението с футболиста Искрен Писаров. в Апелативната комисия. Решението за лиценза трябва да бъде съобщено на следващия ден.

При провал с обжалването, се твърди че Гигов със сигурност абдикира. Това значи край на парите и неяснота около контролния пакет акции на клуба. Единият вариант е те да бъдат подарени на феновете, другият е нов инвеститор, но засега опашка от такива липсва и третият е просто дружеството да бъде закрито. Първите две възможности означават, че който вземе настоящото АД, ще покрива и дълговете.

Футболистите също си тръгват. На 11 от тях плюс треньора им изтичат договорите, другите няма да имат проблем да разтрогнат защото няма кой да им плаща заплати.

От там пътят на Локомотив е да изчезне по окръжните групи, създаване на ново дружество и писане на нова история.

Тежко може да е положението дори ако отборът получи лиценз, но Николй Гигов напусне. Тогава пак изниква въпроса със собствеността, дълговете...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички