Локомотив Сф вкара 6 на Вихър в контрола


Локомотив Сф  вкара 6 на Вихър в контрола

1722 0

Локомотив Сф спечели с 6:1 срещу Вихър в контрола, играна в Требич. Така до момента отборът от „Надежда“ е с шест от шест победи и голова разлика 32:3 в предсезонните проверки.

Калоян Бонев даде началото на головата серия за Локомотив в 8-ата минута. Антон Славчев покачи на 2:0 в 21-ата, а отново Калоян Бонев реализира за 3:0 в полза на гостите в 28-ата минута.

След още три минути четвъртия гол реализира Сибил Карагьозов. След това дойде ред на почетното попадение за Вихър. В 38-ата минута от дузпа точен за 1:4 беше пълният адаш на треньора на Локо Сф Антон Велков.

Нови два гола – в 67-ата и 71-ата минута, вкара за Локо Сф Ивайло Зафиров и с това фиксира крайния резултат в контролата на 6:1 за „железничарите“.

Последната проверка на Локомотив преди началото на първенството в СРГ-север ще бъде във вторник от 17.00 ч. в Своге срещу местния едноименен тим, който също е игра в четвърта дивизия.

Съставът на Локо Сф: Цветомир Витков, Васил Вакадинов, Валентин Удев, Валери Дръндев, Костадин Велков, Калоян Караджинов, Радостин Нгуен, Антон Славчев, Григор Андреев, Сибил Карагьозов, Калоян Бонев

Резерви: Драгомир Петков, Ивайло Зафиров, Денис Петров, Валентин Йочев, Станислав Йорданов, Антонио Тилев, Юлиян Петков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички