Локо (Сф) взима дуо класни играчи при виза за Европа


Локо (Сф) взима дуо класни играчи при виза за Европа

1114 0

Спортният директор на Локомотив (София) Кристиян Добрев разкри, че селекцията в отбора зависи от крайното му класиране в таблицата. Клубът ще привлече две класни попълнения, ако спечели виза за Европа.

Шефът на "червено-черните" говори преди гостуването на Берое в "А" група.

"Предстои ни труден мач, но целта ни е само една - победа. Двубоят е важен и за двата отбора. Който спечели, ще дръпне в класирането. Надяваме се това да сме ние. Основната задача - да влезем в първата шестица, е изпълнена. Оттук нататък вече каквото дойде. Няма да се разсърдим за Лига Европа. Знаем какво трябва да търсим като подсилване, като позиции, ако се класираме за евротурнирите. Селекцията ни ще зависи от това как отборът ще завърши шампионата. Ако спечелим виза за Лига Европа, при всички положения ще вземем двама класни футболисти", заяви Добрев, цитиран от "Тема Спорт".

Спортният директор говори и за течащия ремонт на стадиона в "Надежда".

"Вече тече ремонтът на стадиона. Гледаме в най-кратки срокове да отворим трибуната, където седят нашите привърженици. До края на април трябва да сме готови, да мине комисия и да отворим сектора. Ремонтирани са вече тоалетните. Ще демонтираме седалките, ще правим нова бетонна замазка, за да отговаря на всички изисквания и да получи сектора лиценз. Все още не сме решили дали изцяло ще подменим терена, или ще направим рехабилитация. Зависи от времето, с което разполагаме. При всички положения ще се стяга. Засега още събираме оферти за електронното табло", разкри той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички