Локо (Сф) предложи нов контракт на Ливраменто


Локо (Сф) предложи нов контракт на Ливраменто

1848 0

Ръководството на Локомотив (София) иска да задържи и за следващия сезон халфа Антонио Ливраменто. За целта "червено-черните" вече са предложили нов договор на португалския халф.

Ливраменто пристигна в "Надежда" през миналото лято, след като преди това игра у нас за Берое и Славия. През този сезон той има 22 мача за "железничарите", но му липсва гол.

"Вярно е, че имам предложение за нов договор. В момента го проучвам. засега съм щастлив в клуба. А за мен това е важно. Освен това и колективът е на добро ниво. Борим се за третото място и класиране за Лига Европа", заяви пред португалския вестник "А Бола" Ливраменто.

Той допълни, че все още е възможно да се върне в родината си и там да продължи кариерата си. Шансовете обаче това да се случи към момента са малки.

"Никога не трябва да се подценява или отхвърля възможността да се завърна в португалския футбол. В момента обаче съм напълно задоволен от мястото, на което съм", каза Ливраменто.

Ръководството на Локомотив (София) се надява да задържи други трима играчи през лятото. Това са Емил Гъргоров, Орлин Старокин и капитана Александър Бранеков, пише "Тема Спорт". Контрактът на Том също е до края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички