Локо (Сф) уреди Старокин за мача с ЦСКА


Локо (Сф) уреди Старокин за мача с ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1231 0

Локомотив (София) картотекира вчера в БФС единственото си до момента ново попълнение. Бившият футболист на "Левски" Орлин Старокин вече официално ще може да играе за "червено-черните”. Юношата на ЦСКА ще направи своя дебют именно срещу "червените", които Локо приема в неделя от 15:30 часа.

Вчера в централата ни пристигна жълтата карта на играча и той бе записан. Забавеният документ от последния му отбор Иртиш Павлодар не позволи на Старокин да дебютира още срещу Локомотив (Пловдив) в първия четвъртфинал за Купата на България. Почти сигурно той ще смени Румен Трифонов на левия бек за двубоя с "армейците”.

Междувременно очакването на финалния отговор на Емил Гъргоров ще продължи още 24 часа. Локомотив се е разбрал с Бадема, но той все още чака за чужбина и това бави сделката. Нисичкият халф е поискал отсрочка с още един ден. Опция пред Гъргоров е тим от Казахстан, но засега между двете страни има известни разминавания.

Очаква се в сряда той да парафира с родния си клуб, където ще се върне след 13 години. За последно Бадема игра за китайския Шъдзяджуан, с който спечели промоция за елита през ноември миналата година. Воденият от Ясен Петров тим обаче не предложи нов договор на футболиста и той си тръгна от най-многолюдната страна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички