Локо (Сф) разчита на Бадема да бие ЦСКА


Локо (Сф) разчита на Бадема да бие ЦСКА

1090 0

Ръководството на Локо (Сф) разчита, че Емил Гъргоров ще подсили тима за пролетния полусезон и ще помогне на "железничарите" да стартират с победа срещу ЦСКА втория дял от сезона. В "Надежда" очакват Бадема да даде отговор днес дали ще започне подготовка с тима.

На първо време той може само да поддържа форма с "червено-черните" и дори да замине с тях за лагера в Турция, който стартира на 1 февруари. Ако до края на трансферния прозорец не получи по-изгодно финансово предложение от чужбина, Гъргоров ще подсили родния си клуб.

"Със сигурност ще е добре по-рано да има яснота около това дали Гъргоров ще дойде при нас. Нормално е да искаме той да е във форма и да ни е полезен още от първия мач. От друга страна, сме наясно с качествата му и знаем, че когато и да дойде, той ще вдигне класата в състава", категоричен бе изпълнителният директор Георги Марков пред "Меридиан Мач".

Другият, когото от "Надежда" продължават да чакат, е Антон Карачанаков. За последно той споделил пред свои близки плановете си да се пробва в Ханза (Рощок). Третодивизионният немски тим вече тества Димо Атанасов и Мартин Кавдански. Към разтрогналия с ЦСКА майстор на фауловете интерес проявява и Ботев (Пловдив).

"Продължаваме да чакаме отговор и от бившия играч на Черноморец Жужу и неговите мениджъри. Той пък имал някаква опция да подпише с клуб от Румъния. При всички случаи тези футболисти са ни приоритет, но и ние няма да стоим със скръстени ръце и ще търсим необходимите ни играчи, за да се подсилим и да преследваме по-уверено целите си", каза още Марков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички