Бадема пред завръщане в "Надежда"


Бадема пред завръщане в "Надежда"

1641 0

След 13 години отсъствие Емил Гъргоров може да се завърне в родния си отбор Локомотив София, пише "Тема Спорт". Бадема, който в момента е свободен агент, вече е разговарял с ръководството на столичните железничари. Договорът на нисичкия атакуващ халф с китайския Шъдзяджуан изтече и не бе подновен. През есента той помогна на тима воден от Ясен Петров да спечели промоция за елита. В момента Гъргоров си урежда нов трансфер в чужбина, но ако до края на месеца това не се случи, той почти сигурно ще облече червено-черния екип.

Бадема напусна "Надежда" през лятото на 2002 година, за да премине в ЦСКА. После носи екипите на Страсбург, Университатя Крайова и Лудогорец.

"В края на месеца ще има яснота относно моето бъдеще. Тогава ще говоря повече. Чакам за навън", лаконичен бе футболистът.

Във всички клубове в кариерата си играчът е взимал много над тавана на заплатите в Локо сега. Атакуващият халф обаче е склонен да намали претенциите си, ако се върне в родния си клуб.

"Добре дошъл е при нас. Каза, че първо ще си търси отбор в чужбина. Никой не би се отказал от такъв играч", сподели пък изпълнителният директор на Локомотив (София) Георги Марков.

Гъргоров е последният силен футболист, продукт на школата на "червено-черните". Опция у нас пред него е и Литекс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички