Локо отива в Разград за победа


Локо отива в Разград за победа

1712 0

Спортно-техническият директор на Локомотив (София) Кристиян Добрев отсече, че столичани отиват за победа в Разград. „Червено-черните“ гостуват на Лудогорец утре, 30 ноември, а срещата от 17-ия кръг на „А“ група е от 15:30 часа.

"Локомотив (София) отива в Разград да спечели този мач. Няма треньор, който прави разбор на футболистите си за равен или за загуба. Не искам да говоря за съдийството в предстоящия мач. Иска ми се резултатът от двубоя да не зависи от отсъжданията на реферите“, каза Добрев, цитиран от "7 дни спорт“. Той допълни, че столичани по никакъв начин няма да бъдат облагодетелствани от факта, че Лудогорец изигра два много тежки мача за една седмица.

"Няма да бъдем облагодетелствани от факта, че Лудогорец имаше два тежки мача за една седмица срещу ЦСКА и Ливърпул. В отбора на Разград има 30 футболисти и те могат да си позволят лукса да излязат срещу всеки тим с различен състав. Така че ние не можем да се надяваме, че ще бъдат уморени. Просто трябва да играем нашата игра. За нас всеки мач е важен, за да удържим мястото си в първата шестица. А успех в Разград ще ни донесе и повече самочувствие“, каза още Добрев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички