Локо (Сф) се спаси от отнемане на 3 точки


Локо (Сф) се спаси от отнемане на 3 точки

903 0

Локо (София) се размина с реален шанс да има три точки по-малко в актива си и съответно да изпадне от първата шестица на "А" група, информира “24 часа”.

В петък следобед в “Надежда” са били уведомени, че такава санкция ще последва, ако до 24 часа не бъде платена дължимата сума на босненския нападател Мирза Мешич.

Въпросният футболист рита за “железничарите” през есента на 2011 г. След това започна да си търси чрез ФИФА неполучени пари. Стигна се до присъда на световната централа в полза на Мешич. Осъществяването на плащането бе забавено и затова се стигна до заплаха да бъде наложено наказание, а именно - служебно отнемане на 3 точки от актива на столичния клуб.

Тъй като 24-часовият срок не важи за почивните дни, вчера сутринта собственикът на Локо Николай Гигов взе спешни мерки и парите бяха преведени на сметката на Мешич.

"Нужно бе да реагираме бързо и затова останах в България. По план трябваше да пътувам в понеделник. Разбрахме в петък какво можеше да се случи. При нас документация по това дело не сме получавали, а просто ни изпратиха решението. Важното е, че проблемът вече е изчистен”, обяви Гигов.

Мешич получи малко над 20 000 евро, за да не се стигне до неприятни последствия за "червено-черните".

След престоя си в България, където записа 7 мача с гола за Локо с 2 гола, нападателят се завърна в родния град Тузла и подписа с местния Слобода.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички