Литекс не успя да започне с победа участието си в "Б" група


Литекс не успя да започне с победа участието си в "Б" група
Снимка: Официален сайт "Литекс"

707 0

Литекс не успя да започне с победа участието си в „Б“ група. "Оранжевите", водени от Любо Пенев, направиха нулево реми в Разлог срещу местния Пирин.

Литекс започна активно мача и набързо създаде две отлични положения. В 5-та минута Иван Горанов с техничен и силен удар от фаул нацели напречната греда. Малко след това Милчо Ангелов хитро изведе Десподов зад гърба на отбраната и той се опита да прехвърли вратаря, но топката излезе в аут. Гостите създадоха някакво напрежение след разбърквания и опит за контри пред вратата, но оранжевата защита се справи.

Ловчанлии продължиха до края на полувремето да имат игрово и териториално надмощие, но не успяха на няколко пъти да завършат с точен удар или центриране атаките си. В 39-та минута се наложи стражът Александров да проявява рефлекс при опасен удар с глава на Василев. В ответната атака Малинов стреля над гредата , а малко по-късно шут на Никола Колев профуча край левия стълб.

В 59-та минута отлична възможност се предостави пред Милчо Ангелов. Таранът напредна и стреля, но на сантиметри пикрай страничната греда. Наставникът Пенев потърси освежаване на атаката и пусна в игра офанзивните Диого Виана и Густаво Кулма.

В 75-та минута Милчо Ангелов се размина „на косъм“ с гола след центриране на Горанов от ляво.В 83-та минута ловчанлии се засуетиха в наказателното поле кой да отправи удар към вратата и бранителите на Пирин изчистиха.

В 85-та минута Бумал изведе резервата Шопов, но Дебърлиев прояви хладнокръвие и спаси диагоналния му удар. После Густаво Кулма отправи опасен и топовен шут, но вратарят на Пирин отново реагира с рефлекс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички