Литекс извъртя номер на Ивайло Петев, не си пуска националите


Литекс извъртя номер на Ивайло Петев, не си пуска националите
Снимка: БГНЕС

1424 0

Литекс няма да пусне футболистите си, който бяха повикани от Ивайло Петев и Антони  Здарвков за предстоящите лагер-сборове на мъжкия и младежкия национален отбор. От ръководството на ловешкия тим са обявили, но само устно пред БФС за решението си, съобщава "Дарик". Официален документ за това обаче няма.

Общо деветима футболисти на "оранжевите" влизаха в плановете на двамата селекционери. Ивайло Петев прати покани на Страхил Попов, Антон Недялков, Иван Горанов, Кристиян Малинов и Георги Минчев. В тима до 21 години повикани са Пламен Гълъбов, Никола Колев, Красимир Станоев, Кирил Десподов.

Има голяма вероятност БФС да наложи глоби от по 10 хиляди лева за всеки не пуснат футболист, тъй като датата е официална за сборове на националните отбори.

Очаква се Петев и Здравков да попълнят своите отбори с други играчи.

Мъжкият тим на България ще проведе тренировъчен лагер в Правец между 9 и 13 ноември. На 11 ноември от 17:00 часа, повиканите от селекционера Ивайло Петев футболисти, ще вземат участие в двустранна игра, която ще бъде закрита за представители на медиите.

За 13 ноември от 15:00 часа е предвидена приятелска среща с националния отбор до 21 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички