Петев ще възражда националния с резерви на Лудогорец


Петев ще възражда националния с резерви на Лудогорец
Снимка: Иван Йочев

1417 0

Странно виждане за бъдещето на националния отбор демонстрира селекционера Ивайло Петев. След поредицата от бездушни мачове и логичното фиаско в квалификациите за Евро 2016, специалистът ще гради състав... около резерви в Лудогорец. Това показва списъка, който Петев обяви за тренировъчния лагер в Правец, който ще се проведе между 9 и 13 ноември.

Според Петев основна роля във възраждането на тима ще играят Владислав Стоянов, Александър Александров и Михаил Александров. Тримата вече са забравили кога за последен път са намирали място в титулярния състав на Лудогорец. Не много по-различно е положението и с друг футболист на шампионите Георги Терзиев, чието име в последно време се свързва единствено с безумното си отиграване срещу Хърватия, когато се опита да си вкара автогол, но топката срещна гредата.

Само двама играчи са повикани от чужбина, поне за момента - Николай Димитров - Хичо от гръцкия Ксанти и Антонио Вутов от италианския Козенца.

Иначе похвално е решението на Петев да даде шанс на солидна група млади футболисти, които се представят отлично в селекцията до 21 години. 

На 11-ти ноември от 17:00 ч., повиканите от селекционера  футболисти, ще вземат участие в двустранна игра, която ще бъде закрита за представители на медиите, съобщават от БФС. За 13 ноември от 15:00 ч., е предвидена приятелска среща с националния отбор до 21 години. Двубоят ще се състои на терена в спортен комплекс "Правец" и ще бъде открит за представители на медиите.

Групата на "А" националния отбор за лагера в Правец:

Вратари - Владислав Стоянов (Лудогорец), Благой Макенджиев (Берое)

Защитници - Страхил Попов, Антоно Недялков и Иван Горанов (Литекс), Атанас Зехиров и Иво Иванов (Берое), Александър Александров (Лудогорец), Асен Георгиев (Монтана), Радослав Терзиев (Ботев Пд)

Халфове и нападатели - Милен Гамаков (Ботев Пд), Георги Костадинов ("Левски"), Кристиян Малинов и Георги Минчев (Литекс), Стефан Велев и Димо Бакалов (Локомотив Пд), Михаил Александров (Лудогорец), Антон Карачанаков (Славия), Николай Димитров (Ксанти, Гърция), Антонио Вутов (Козенца, Италия), Спас Делев и Исмаил Иса (Берое)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички