Литекс има нов треньор след 0:5 в Разград


Литекс има нов треньор след 0:5 в Разград
Снимка: Официален сайт на Литекс

1937 0

Литекс е с нов треньор от понеделник, информира "Тема Спорт". Ловчанлии предприеха рокада по отношение на наставника на вратарите в тима. Ръководството на "оранжевите" освободи Здравко Букарица. Той е с дългогодишен стаж в отбора при различни треньори.

От днес, когато е първата тренировка на Литекс за тази седмица, с вратарите работи бившият страж на ЦСКА Ивайло Иванов. За последно той работи в Добруджа със Светослав Тодоров.

Основната причина за треньорската смяна е тежката загуба от Лудогорец с 0:5 в четвъртфинала-реванш за Купата на България в Разград. Голяма част от попаденията бяха по вина именно на вратаря Винисиус Баривиейра. Шефовете на ловчанлии не са били доволни от работата на Букарица с вратарите. "Оранжевите" се надяват промяната да даде своя резултат още в гостуването на "Ботев" (Пд) на 5 април (неделя).

Двама играчи на Литекс са в лазарета. Антон Недялков е с пукнато ребро след двубоя с Лудогорец. Това е била причината той да не играе с Локо (София) в последния кръг. Другият контузен е Илия Миланов. Той е с болки в кръста и заради това отпадна от състава на националите за евроквалификацията с Италия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички