Треньорите на Литекс и Локо обясняват скучното 0:0


Треньорите на Литекс и Локо обясняват скучното 0:0

1233 0

Треньорът на Литекс Красимир Балъков заяви след равенството на отбора си с Локомотив (София), че резултатът е логичен след здравата битка на терена.

В мач от 23-ия кръг на първенството Локомотив (София) и Литекс завършиха в София наравно 0:0.
И двата тима са опитали да вземат максимума, като са играли с необходимия риск за това. Той добави, че се е получила равностойна мъжка битка и най-логично двубоят е приключил без победител.

Треньорът на Литекс каза още, че на тежкия терен, на който трудно може да се играе футбол, и двата тима са показали, че искат до победят, но не се е получило.

Специалистът заяви, че му предстои още много работа, като сега в по-разредения за отбора цикъл ще има повече време за тренировки.

Красимир Балъков добави, че е доволен от съдийството. Той каза, че  докато има възможност, Литекс ще се бори за по-предно място в шампионата.

Треньорът на Локомотив отбеляза, че е хубаво, че в шампионата има пауза, която ще позволи тимът на Локомотив да подобри чисто физически състоянието си, а е и възможност многото контузени в тима да бъдат възстановени.

Димитър Васев призна, че в отбора има напрежение от това, че тимът играе в първата шестица. Той допълни, че иска във всеки мач играчите да играят най-вече за себе си, тъй като участието на Локомотив в „Топ 6“ е бонус за тях и трябва да му се насладят без да бъдат обременявани с преследването на цели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички