Легенда на САЩ покани Стоичков на бенефиса си


Легенда на САЩ покани Стоичков на бенефиса си

2534 0

Смятаният за най-добър в историята на САЩ Лендън Донован е позвънил и лично е поканил Христо Стоичков на бенефиса си за националния отбор. Нападателят ще играе за последно срещу Еквадор в контролен мач в петък.

"Лендън наистина е много голям футболист и няма как да не замина за Ню Йорк“, каза пред "Труд“ Кавалерът на "Златната топка“ от Маями. Освен това нашата телевизия "Унивижинън“ ще предава директно. Така ще съчетая уважението към моя приятел с работата. Имаше много хубави мачове, които сме изиграли заедно на терена. Стадионът ще е препълнен, защото феновете в Щатите много обичат Лендън. Чухме се по телефона. Развълнуван е, но всяка кариера има своя край. Преживявал съм го и знам как се чувства“, сподели Камата.

Върховите моменти в кариерата на Донован са в Байерн, Байер и Евертън. Когато Лос Анджелис Галакси привлече Дейвид Бекъм, другата покупка беше именно американският национал.

Срещу Еквадор Донован ще изиграе своя мач номер 157 за своята родина. Досега е вкарал 57 гола.

Преди две седмици Стоичков беше изпратен от работодателите си в "Унивижън" с подобна мисия и за Роналдиньо, който дебютира с гол за Керетаро в мексиканския шампионат. Тогава единствено пред микрофона на Камата брилянтният бразилец даде персонално интервю. Сега Стоичков има задачата да направи същото и с Донован, тъй като "Унивижън" има най-висок рейтинг сред телевизиите на испански в САЩ именно заради спортните си програми.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички