Лечков: Искаха младите хора конгрес - ето ви конгрес


Лечков: Искаха младите хора конгрес - ето ви конгрес
Снимка: БГНЕС

1199 0

Членът на действащия Изпълком на Българския футболен съюз Йордан Лечков пристигна пред НДК, където днес ще се състои конгреса за избор на ново управление на българския футбол. Лечков се спря пред медиите, за да коментира предстоящия конгрес.

"Не беше сега времето за Конгрес. Искаха младите хора конгрес – ето ви конгрес. Хората днес ще решат. Всички ще разберат резултатите. Дали ще бъдат допуснат всички делегати и журналисти? Абсолютно. Както е по устав. Правилата трябва да се спазват, те важат за всички.

Това са спекулации, не искам да изпадам чак в такива подробности. Когато човек не е сигурен в себе си, гледа да намира кусури. Аз държа на промяна в държавата, ако ме питате. Държавата трябва да промени отношението си към спорта, културата. Трябва да се промени финансирането. Това бих предложил днес на Конгреса, но няма такава точка в дневния ред, за голямо съжаление.

Дайте да се концентрираме върху дневния ред. Дневният ред беше определен от съда. Ние спазваме решението на съда. Няма как да коментираме нещо, което не влиза в дневния ред", коментира Лечков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички