Курьор не спира с футбола, най-голямата му болка е свързана със Спартак Варна


Курьор не спира с футбола, най-голямата му болка е свързана със Спартак Варна

4050 0

Матиас Курьор изглежда приключи окончателно с Черно море, след като изкара три периода на "Тича", в които изигра 125 мача и реализира 47 гола, сред които и такива, донесли Купата на България на "моряците" през 2015 г.

34-годишният нападател от Мартиника направи интересни коментари около напускането на българския тим и бъдещите му планове, от които стана ясно, че той е склонен да продължи с футбола:

"Взех решението да напусна след мача със Славия в София. Тогава треньорът ме смени още на полувремето и си казах, че няма никакъв смисъл да оставам тук.

По-късно имахме разговор с Илиан Илиев и той ми обясни, че повече няма да играя. Каза ми, че вече не съм първа опция. Затова предпочетох да си тръгна", обясни Курьор пред "Тема Спорт".

Носителят на Купата на България сподели, че е имал още планове с "моряците", а освен това - той сподели и за какво най-съжалява от времето си на "Тича":

"Мисля, че можех да направя още много неща за Черно море. Съжалявам само, че за целия си престой във Варна изиграх само едно дерби със Спартак и не можах да изживея тръпката на този сблъсък на нашия стадион "Тича".

Второто ми съжаление е, че не успях да завърша този сезон и трябваше да си тръгна още през декември.

Няма да спирам с футбола. Ако се появи възможност, желанието ми е да играя в Африка или Южна Америка", обясни колоритният играч.

Вижте кой талант на Черно море е следен от Лига 1!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички