"Левски" глоби и заплаши Курдов - бойкотирал?


"Левски" глоби и заплаши Курдов - бойкотирал?
Снимка: БГНЕС

1127 0

"Левски" глоби и заплаши нападателя Атанас Курдов заради подозрения в бойкот, твърди "Меридиан мач". Таранът е бил здраво нахокан пред целия отбор от спортния директор Георги Иванов. Гонзо и целия спортно-технически щаб са били бесни от несериозната игра на Курдов, след като влезе като резерва в мача със Славия (1:0).

Заради незадоволителното си представяне преди това пък юношата на "сините" бе отстъпил мястото си на Умар Диаби сред титулярите.

На "Герена" подозират, че именно това е накарало Курдов да не се раздава срещу "белите", когато "Левски" игра с 10 човека в последните минути.

Освен конското пред целия отбор Атанас е бил ударен и финансово. Нападателят ще трябва да плати глоба в размер на 1000 лева заради несериозното си отношение. По-лошото за Курдов е, че Гонзо е размахал пръст към него с предупреждение да се стегне, защото иначе може да загуби мястото си на "Герена".

За късмет на Курдов в момента конкурентът му Диаби е контузен и няма как да играе в следващите 3-4 седмици. Това прави Атанас сигурен титуляр в двубоя с Поморие. При положение че се справи срещу тима от "Б" група, той може да води атаката и срещу "Ботев" (Пд) и Литекс. Ако не блесне за Купата, вероятно новото попълнение Линел Китамбала ще води атаката в следващите мачове от "А" група.

Както е известно, след сагата с картотеката му, Курдов дебютира за "Левски" с асистенция към Краев при успеха над Монтана с 2:0. След това обаче рязко свали нивото и стигна статута на резерва в състава на Стойчо Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички