Крумовград продължи непобедената серия срещу Пирин Благоевград, но не както му се искаше (ВИДЕО)


Крумовград продължи непобедената серия срещу Пирин Благоевград, но не както му се искаше (ВИДЕО)
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

596 0

Крумовград и Пирин не успяха да се победят в мач от 25-ия кръг на Първа лига. Въпреки равенството 2:2 домакините успяха да продължат своята непобедена серия и вече в 7 поредни мача в елита момчетата на Станислав Генчев нямат загуба.

Развой на Крумовград - Пирин

Още: ЦСКА от близо 20 години не е бил толкова добре в защита, само двама са пред Нестор Ел Маестро

Домакините поведоха с 1:0 в 7-ата минута. Калоян Пехливанов откри с дълго подаване Александър Колев, който свали към Диего Рапосо, а той с много точен удар вкара топката във вратата на Максим Ковальов за 1:0.

Доминацията на Крумовград продължи и в 11-ата минута домакините удвоиха преднината си. Топката попадна в краката на Джуниет Али след центриране, който след това стреля, топката рикошира в краката на Лазар Боянов, срещна десния стълб на вратата на Ковальов и влезе в мрежата му.

В края на първата част гостите получиха правото да изпълнят 11-метров наказателен удар. Андрей Йорданов реализира дузпата, пращайки топката в центъра на вратата на Крумовград, докато Янко Георгиев се хвърли вляво.

Пирин заигра по-добре през втората част и търсеше изравнителния гол. В крайна сметка, тимът успя да стигне до него 7 минути преди края. Венцислав Бенгюзов с много технично изпълнение вкара топката в долния ляв ъгъл на вратата на Янко Георгиев за 2:2.

След подялбата на точките Крумовград продължава да е осми с актив от 35 точки. Пирин, от своя страна, е на 14-ата позиция с 22 пункта на сметката си и продължава с борбата за оцеляване в родния елит.

Още: Човекът в Левски "под пара": По-ефективен при Костов, отколкото при Стоилов въпреки голямата разлика в минутите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички