Кристиян Добрев: Антон Огнянов ни отказа


Кристиян Добрев: Антон Огнянов ни отказа

2118 0

"Искахме Антон Огнянов на определен пост, той не е съгласен с това наше желание и нещата няма да се случат", разкри спортно-техническият директор на Локомотив (София) Кристиан Добрев на първата тренировка на тима за 2015 година.

"Плюс това той има договор с Левски и там трудно ще се стигне до разбирателство с Георги Иванов. Като вариант съществуваше, но вече отпадна. Вече нямаме интерес към него. Имаме други възможности и мисля, че ще ги реализираме", добави Добрев.

"Матиас трябва да пристигне заедно с Ливраменто от Португалия на 11-ти и ще се присъединят към лагера. Нашето желание и това на треньора е да го види и ако се припокрият първоначалните впечатления, ще бъде привлечен. Другите неща по договора са уточнени. Договорът му с Фарензе е изтекъл на 31 декември", разясни той.

"Конкретни предложения към наши футболисти от български и чуждестранни отбори за момента няма. Другото е в сферата на запитванията, което няма нищо общо с конкретиката", каза още бившият капитан на "железничарите". /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички