В "Надежда" засрамиха ЦСКА и "Левски": На никой нищо не дължим!


В "Надежда" засрамиха ЦСКА и "Левски": На никой нищо не дължим!

1356 0

"Всички пари на футболистите са изчистени до декември. Нямаме финансови проблеми, не дължим нищо", заяви изпълнителният директор на Локомотив София Георги Марков на старта на зимната подготовка на тима.

"Ще пристигне едно момче – Матиас, португалец, искаме да го видим. Говорим с още 2-3 имена, но още няма нищо сигурно. Мисля, че другата седмица ще сме наясно. След като няма нищо сигурно, не мога да кажа от кои отбори са и имената им. От Левски не са се свързали с нас за наши играчи", коментира селекцията Марков.

Директорът на "железничарите" обяви и някои административни промени в клуба. "От днес Ангел Колев става шеф на ДЮШ, а отговорник сигурност става Андрей Димтиров. Досега Лозанов изпълняваше двете длъжности – администрация на стадиона и отговорник сигурност".

"Всички пари на футболистите са изчистени до декември. Нямаме финансови проблеми. Аз ви казах, че футболистите ще бъдат зарадвани преди Коледа. Изплатихме, дадохме на някои и напред, не дължим нищо. Амбициите са ясни – първата шестица", коментира той.

"Разделили сме се само с един футболист – Пепи Димитров, той още септември-октомври каза, че не иска да играе в Локомотив. Разбрали сме се по взаимно съгласие. Обади ми се един журналист да ме пита, щели сме да пуснем Ламжед в Левски без пари до лятото, пък да делим, ако те го продадат. Няма нищо такова", завърши Марков. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички