Красиво изпълнение прекърши Берое и донесе първа победа на Генчев в Крумовград (ВИДЕО)


Красиво изпълнение прекърши Берое и донесе първа победа на Генчев в Крумовград (ВИДЕО)
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

723 0

Крумовград надви Берое с 1:0 като домакин в мач от 19-ия кръг на Първа лига. Единственото попадение бе дело на Ренан Ареяс в 15', а изпълнението бе много красиво. 

Той донесе първи успех на отбора на Станислав Генчев от края октомври. Това бе първа победа за Генчев начело на Крумовград. Отборът му вече има 21 точки и се изкачи до 11-та позиция в класирането. Берое е на 9-то място с три повече.

Берое можеше да открие резултата още в 1', но ударът на Вини Трибуле бе изчистен от голлинията от Кацаров. В 15', при следващото по-добро положение в срещата, домакините откриха резултата. Ренан Ареяс получи топката от Луан и стреля от движение, пращайки топката във вратата на Ачинели - 1:0.

Старозагорци имаха шанс да изравнят бързо, но изстрел на Трибуле мина над напречната греда. Малко след това пък Макенджиев се намеси добре.  В 30' Крумовград имаше нелоша възможност. Серкан Юсеин центрира към Раян Сенхаджи, но стреля неточно.

Берое започна по-добре втората част. Трибуле проби по левия фланг и върна топката на границата на наказателното поле. Пачаме стреля от движение и ударът му бе точен, но защитник на Крумовград блокира изпълнението. Гостите имаха сериозни претенции за дузпа, които не бяха без основание. Дори и след преглеждането на ВАР обаче - главният съдия Петър Кузев не промени решението си.

След час игра Велев и Сенхаджи опитаха за домакините, но ударите им бяха неточни.  Две минути преди края на редовното време Ареяс продължи към Жеферсон Манярес. Резервата стреля от далечно разстояние, но Родриго Ачинели се намеси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички