Кирил Котев наследява Ради Здравков и става спортен директор на ЦСКА 1948


Кирил Котев наследява Ради Здравков и става спортен директор на ЦСКА 1948
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА 1948

2906 0

Бившиат футболист Кирил Котев ще бъде новият-стар спортен директор на ЦСКА 1948, съобщи източник от клуба за БТА. Котев наследява Радослав Здравков, който, заедно с Любослав Пенев, подаде оставка.

Това е длъжност, която е позната на Котев. Той бе спортен директор на клуба в периода 2018-2021 година. Той също така ще отговаря и за селекцията, за която се грижеше другия подал оставка - Методи Томанов.

Очаква се, че до дни Валентин Илиев да бъде назначен като старши треньор на първия отбор, а Тодор Янчев – като наставник на втория тим. Илиев се справи страхотно във Втора лига, където ЦСКА 1948 II e начело с 35 пункта.

Кирил Котев е роден през 1982-а година, кариерата му е предимно в Първа лига, но има периоди и в Китай с тима на Далиен Аербин. Има 6 мача за националния отбор на България, в състава е и за Европейското първенство през 2004-а година в Португалия. Общо като футболист има 388 мача и 31 попадения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички