Кошмарът на Левски ще продължава да заключва вратата


Кошмарът на Левски ще продължава да заключва вратата
Снимка: Иван Йочев

1601 0

„Не смятам да се отказвам от активната си кариера след края на този сезон", заяви пред „Меридиан Мач" вратарят на Славия Георги Петков.

Както е известно, наскоро се появиха слухове, че 38-годишният страж ще окачи обувките на пирона през лятото.

„Моят договор със Славия изтича след края на сезона. Но с президента Венцислав Стефанов сме се разбрали да спра, когато аз реша. За момента нямам такова желание. Нека по-младите вратари сами да си спечелят титулярно място", допълни 4-кратният шампион на България, съобщава "Меридиан мач".

Ако Петков продължи да бъде в добра кондиция, то той ще бъде на вратата на Славия и през пролетта. Първа негова резерва ще е Марио Кирев, който се върна в „Овча купел" след 5-годишно странстване. Трети вратар пък ще е вечният Емил Петров.

Иначе със сигурност в следващите години Георги Петков ще стане треньор на вратарите на „белите", като в момента той е много близо до получаването на тапия за упражняването на тази професия.

В същото време стана ясно, че голмайсторът на Славия Радослав Василев няма да играе в оставащите 3 кръга до края на редовния сезон, тъй като той ще се подложи на операция.

В тези срещи няма да участва и талантът от школата Стефан Велков. Почти сигурно пък бразилецът Фернандо Силва няма да остане в „Овча купел". Той вече бе на проби в полския Краковия и казахстанския Жетису.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички