Георги Петков отговори на Кукоч: Този не е редовен, лъже долно!


Георги Петков отговори на Кукоч: Този не е редовен, лъже долно!

3774 0

Вратарят на Славия Георги Петков отговори на обвиненията на защитника на ЦСКА - Тончи Кукоч, който заяви, че е бил обиждан жестоко от него и това го е провокирало да го догони и блъсне в гърба след мача ЦСКА - Славия (0:0).

"Думите на Кукоч, че съм пожелалвал смъртта на него и семейството му, са долна лъжа, все пак сме хора, това е една игра и не бих обидил никога семейството му. Явно след мача е премислил какво е направил. Писах му в социалната мрежа, в която се изявява, не отговори. Явно търси медийна изява или да става любимец на феновете на този отбор", коментира Петков пред "Канал3".

Той категорично отрече да е имал какъвто и да било контакт с хърватина, преди да бъде нападнат от него.

"Нямах контакт с него, само се радвах, прибирайки се към тунела. Не сме комуникирали. Ако му бях казал такова нещо, каквото твърди, щеше да скочи веднага. Явно е осъзнал, че с това, което е направил, ще си изкара сериозно наказание и гледа да прехвърли топката в мен, но аз съм спокоен. При него ще е наказанието, и то ще е голямо. Аз за същото провинение, без удар, бях наказан с 4 мача преди години", сподели вратарят.

Капитанът на Славия упрекна медиите за вниманието, което обръщат на ексцентричния защитник на ЦСКА.

"Вие, медиите сте виновни, че идва някакъв футболист, изиграл 7-8 мача, и го правите герой. Правете си сметка, значи нещо не е редовен този футболист, щом ръководството на клуба му му прави забрана да говори", отсече той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички