Кошмар на "Левски" се хвали с Херо за треньор


Кошмар на "Левски" се хвали с Херо за треньор

972 0

Димитър Димитров-Херо ще пътува за Казахстан в събота и в крайна сметка ще подпише договор с местния Иртиш Павлодар, информира БТА.

Казахстанците се отказаха от бургазлията преди седмица, като тогава в основата на провала на преговорите бяха политически интереси. В последната седмица Иртиш беше воден от временен наставник, а разговорите между ръководството на клуба и губернатора на Павлодарска област, която осигурява финансирането, завършили в полза на футбола.

Така Димитров получил извинение за провалените разговори първия път и нова покана да пътува за бившата съветска република. При това положение бившият национален селекционер ще хване утре полета от Бургас за Москва, откъдето пък ще се прикачи за Казахстан. На място ще станат ясни още подробности по подписването на контракта с кошмара на "Левски" в Лига Европа преди две години.

За момента Димитров ще има право да вземе със себе си един асистент, но това може и да бъде коригирано на по-късен етап. В момента Иртиш е в незапомнена криза. Отборът е на 10-о място от 12 отбора в местната Премиер-лига, като за 14 мача е спечелил едва две победи. За последно Иртиш отстъпи с 0:1 при гостуването си на Тобол Костанай и осем кръга преди края на редовния сезон изостава на 9 точки от горната плейофна група.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички