Коронавирусът отложи двубоя между Царско село и Берое в Първа лига


Коронавирусът отложи двубоя между Царско село и Берое в Първа лига
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1455 0

Двубоят между отборите на Царско село и Берое от 12-ия кръг на Първа лига се отлага. Това съобщиха от Българския футболен съюз, като причината е големият брой заразени с коронавирус в тима на Царско село.

Срещата трябваше да се изиграе този петък от 17:30 часа, но заради 14-те заразени (12 професионални футболисти и 2-ма от ДЮШ) в щаба на домакините срещата няма да бъде проведена. БФС насрочва срещата между двата тима за 16 декември, отново от 17:30 часа.

Ето и пълното съобщение на БФС:

На база представени индивидуални PCR-тестове на състезатели и треньори от ФК „Царско село 2015“ Сф, Медицинската комисия при БФС констатира, че с положителен резултат за Covid-19 са 12 професионални футболисти с трудови договори и двама състезатели от ДЮШ на клуба, състезаващи се в представителния мъжки отбор. Предвид горното, съгласно решение на ИК на БФС поради карантинирани над 10 състезатели с професионални договори на ФК „Царско село 2015“ Сф, срещата от XII – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ФК „Царско село 2015“ Сф – ПФК „Берое“ СЗ насрочена за 06.11/петък/2020 г от 17.30 часа се отлага.

Срещата от XII – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ФК „Царско село 2015“ Сф – ПФК „Берое“ СЗ се насрочва за 16.12/сряда/2020 година от 17.30 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички