Конгресът на БФС официално с нова дата, ето кога ще е


Конгресът на БФС официално с нова дата, ето кога ще е
Снимка: БГНЕС

1412 0

Официално бе обявена датата за Конгреса, на който ще бъде избран новия президент на БФС. Това ще се случи на 11 декември, петък, а причината са са предстоящите баражи на националния отбор за класиране на Европейското първенство.

Първоначално определената дата за конгреса бе 7 юни, когато по програма трябваше да бъде завършило първенството, както и турнирът за Купата на България. Но заради извънредната ситуация форумът бе отложен за неопределено време и на всички заседания досега нова дата не бе определена.

Според новата програма на УЕФА избраниците на Георги Дерменджиев ще приемат Унгария на 8 октомври в София. Ако се справим с маджарите, на 12 ноември ще мерим сили с победителя от двойката между Румъния и Исландия. При успех и в този мач ще се класираме на европейското. Самият шампионат е между 11 юни и 11 юли 2021 г. Междувременно, БФС заплаши със санкции заради струпването на фенове по стадионите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички