Колумбиец финтира Черно море заради турци


Колумбиец финтира Черно море заради турци

1038 0

Трансферът на Себастиан Ернандес в Черно море пропадна. Колумбиецът ще продължи кариерата си в Турция. Той се е разбрал с Болуспор, където преди време играха защитникът на "Ботев" (Пловдив) Даниел Златков и юношата на Левски Николай Димитров.

Новината е доста изненадваща, тъй като само преди няколко дни треньорът на "моряците" Никола Спасов обяви, че халфът е последният нов на "Тича". Очакваше се клубът да му извади работна виза и Ернандес да направи повторен дебют в двубоя с "Ботев" (Пловдив) на 29 август. Това обаче няма да се случи.

Самият футболист сподели, че е благодарен на Черно море за възможността да се готви с тях през лятото, след като разтрогна договора си с Лудогорец.

"Отивам в Турция, за да отворя нова врата в моята кариера. За мен това е една възможност да продължа развитието си във възходяща линия. Благодарен съм за възможността, която ми дадоха Лудогорец и Черно море. Сега пред мен предстои ново предизвикателство в Турция", каза 28-годишният футболист пред медиите родината си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички