Кокала култов: Спасяваме се, във федерацията взимат стимуланти


Кокала култов: Спасяваме се, във федерацията взимат стимуланти

1306 0

Треньорът на Хасково Емил Велев направи култово изказване преди днешното домакинство на Славия. Кокала вярва, че тимът му все още има шансове за спасение, нищо че е последен на 13 точки от спасителното 10-о място, на което в момента са именно "белите".

"Мач между два изпадащи отбора. Не е много розова обстановката. Единият тим е с четворно по-висок бюджет, с амбиции, а ние сме със скромен бюджет, последни сме. Не обичам много да говоря кой е фаворит и кой не е, особено на този тежък терен, който се очаква, възможностите се изравняват", каза специалистът, цитиран от "Тема Спорт".

"Винаги излизаме за победа. Дали ще имаме този късмет да спечелим, ще видим. Ние сме подготвени за всякакви ситуации. Шансовете ни за спасение са минимални, но ги има. Докато съществува надежда, ще се борим. Разликата както е голяма, така и изведнъж може да се скъси. В следващия мач Лудогорец бие Славия на "Овча купел", това е хиляда на сто. Литекс ще бие Локомотив (Пловдив) в последния мач. Така ги виждам нещата и си е така", добави Велев.

Относно появилите се информации, че може да бъде освободен, той заяви:

"Спекулации са, че няма да водя отбора. Говорил съм с президента и с хората от кметството. Няма никакви такива индикации. Тимът е млад, мисля, че е перспективен. Това е положението, не е станало нищо. Това, че сме паднали 0:8 от Левски... много важно. Ние също изпуснахме 5-6 гола".

Кокала взе отношение и по решението на ДК от вчера. "Имаме един наказан за Славия, който днес (б.а. - вчера) го разбрахме - Мартин Райнов. Той твърди, че има четири жълти картона. Не знам в тази федерация всички на какво се правят, но мисля, че взимат някакви стимуланти", завърши наставникът на "червено-белите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички