Емил Велев: Ако някой е продал мача с "Левски", ще яде бой!


Емил Велев: Ако някой е продал мача с "Левски", ще яде бой!

1467 0

"Готов съм заедно с моите играчи да отидем на детектор на лъжата и ако се окаже, че някой е продал мача с "Левски" при 0:8, трябва да яде бой". Така коментира треньорът на Хасково Емил Велев подозренията, че е имало уговорки за многото голове заради коефициента при букмейкърите. Съмненията още повече се усилиха след равенството 1:1 за купата в Хасково само дни след двубоя на "Герена".

"Аз в уговорки не влизам, а и играчите ми също, те са млади момчета повечето и дори не знаят как се правят тези неща. На "Герена" ни хванаха по бели гащи и ни биха с колкото можаха. А и последните два гола паднаха в 90-ата минута, как може да се договори такова нещо - не е сериозно от страна на тези, които търсят конспирация", коментира Велев, цитиран от "България Днес".

"Футболистите ми бяха под напрежение, млади са, нямат опит и затова допускаха наивни грешки, Ние също имахме възможност тогава да вкараме пе-шест гола, но не можахме поради неопитността на играчите ни. Ако ги бяхме отбелязали, представям си какво щяха да приказват някои хора. А в реванша за купата какво да коментирам - вкараха ни от засада, не ни дадоха чиста дузпа... Знаехме, че ще е трудно и излязохме в този мач по-освободени и се доближихме до реалните си възможности", обяснява Кокала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички