Кметът на Враца обеща, че Ботев ще го има, но поиска съдиите да бъдат извадени от футбола


Кметът на Враца обеща, че Ботев ще го има, но поиска съдиите да бъдат извадени от футбола
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

649 0

Кметът на Враца - Калин Каменов, бе крайно разочарован от съдийството по време на двубоя от 24-ия кръг между врачани и Арда. Домакините в пореден двубой изпуснаха ценни точки за оцеляването си и Каменов вече не вярва в оцеляването на клуба в елита. 

Ботев Враца отново нямаше късмет

Във въпросната среща от неделната програма Красен Георгиев свири дузпа в полза на гостите, а Каменов е сигурен, че нещо подобно не подхожда на честното съдийство.

Позицията на градоначалника

"Всичко е точно...! Въпреки, че днес Ботев Враца бе лишен по служебен път от всякакъв шанс за участие в Първа "професионална" лига, отборът ще го има! Дали ще играе в Първа, Втора или Трета лига не е толкова важно за истинските привърженици. Важното е, че днес цяла България отново видя, че нивото на футбола и съдийството в България е толкова ниско, че ако хората, които ръководят този порочен процес погледнат нагоре, ще видят дъното.

Знам, че ако съдията и ВАР съдията на днешния мач имат и грам морал, то още утре ще направят своята писмена заявка за напускане на съдийската професия. Ако не го направят, ще помоля ръководството на Ботев Враца да поиска изваждането от футбола завинаги на Красен Георгиев и Георги Гинчев.

Вярвам, че всяка несправедливост ни прави по-силни. Сега е момента футболистите да покажат, че са мъже и бойци с характер, а не пораженци и ревльовци. Понякога, когато се опитват да ни избодат очите, всъщност ни изписват веждите. Затова призовавам всички, които като мен обичат Ботев и футбола, да не се отказваме от борбата за генерална промяна в управлението на бфс", пише Калин Каменов в социалните мрежи. 

Следете актуалното класиране в Първа лига със SportLive.bg!

Още: Дузпа в края помогна на Арда да сложи край на черна серия и да стигне до исторически успех (ВИДЕО)

Още: Ботев Враца пропусна да шокира Черно море (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички