Кметът на Строево: Исках "Левски", защо да не бием Черно море?


Кметът на Строево: Исках "Левски", защо да не бием Черно море?

1693 0

Най-атрактивният осминафиналист за Купата на България - Вихър (Строево), се стяга за сблъсък с Черно море. Аматьорите сензационно елиминираха втородивизионния Добруджа и Марица, за да стигнат до мач с "моярците". Двубоят най-вероятно ще се играе на стадиона в Строево, обяви пред "България Днес" кметът на пловдивското село Стоимен Чалов.

"Като гледам, стадионът ни с нищо не отстъпва на околните, така че се надяваме мачът да се играе в нашето село. Пейките са малко, но отзад има възвишения и поляни, от които феновете ще могат да гледат мача", каза кметът.

"Нашият отбор е съставен от млади момчета, имаме юноши на Марица. Всеки работи каквото намери извън футбола. Момчетата имат качества, но нямаме пари, за да играем във "В" група. Общината осигурява 10 000 лева на година, имаме и благодетел - Васил Попов".

"Очаквам мачът да се превърне в празник за Строево. Аз самият съм бил футболист, иначе от 62-ра година съм фен на "Ботев". Защо да не бием Черно море? Ако паднем, ще е с един-два гола, а не с 11, както Сарая от ЦСКА. Исках "Левски" за съперник, дай Боже, да се срещнем в следващия кръг", допълва Чалов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички