Кметът на Монтана: Левскар съм, но сме готови да изхвърлим и "сините"


Кметът на Монтана: Левскар съм, но сме готови да изхвърлим и "сините"

2203 0

След ЦСКА сме готови да отстраним и Левски от турнира за Купата на България, заяви пред "Преса" кметът на Монтана Златко Живков. Първият осминафинален двубой е на стадион "Огоста" днес от 14 часа. В предишния кръг лидерът в "Б" група изхвърли "червените" след 2:1 у дома.

"Чудесно е да посрещнем последователно двата гранда във футбола ни, макар и да не са в познатия си вид. Очаквам отново трибуните да са пълни, сподели Живков. - Този път ще ни бъде по-трудно, защото предстои реванш. Но последният ни мач на "Герена" завърши 0:0 и на практика спряхме Левски за титлата (през пролетта на 2013 г. - б.р.). А това лято ихрахме контрола, която завърши 1:1".

Живков не очаква никакво подценяване от страна на гостите. "Те са в тежка ситуация след загубата във вечното дерби. А купата е шансът им да спасят сезона си. Вярно е, че съм левскар, но повече обичам Монтана. Взели сме предвид рисковете със "синята" агитка, заедно с колегите от полицията предприехме нужните мерки. Те ще бъдат твърди и безкомпромисни към нарушителите", допълни градоначалникът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички