Класически Славия удари Хебър и се залепи плътно зад ЦСКА и Лудогорец


Класически Славия удари Хебър и се залепи плътно зад ЦСКА и Лудогорец
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1874 0

Отборът на Славия успя да победи Хебър (Пазарджик) с класическото 0:3 като гост в мач от шестия кръг на Първа лига. Голове на Йон Бакеро през първото полувреме, както и на Галин Иванов и Емил Виячки през втората част донесоха така ценните три точки за "белите", с които се залепиха плътно зад ЦСКА и Лудогорец.

Мачът на Националния стадион "Васил Левски" започна с гол във вратата на Славия в осмата минута, но попадението на Саркейра бе отменено заради засада. В 24-ата минута Бакеро успя да се разпише в мрежата на Хебър и да вкара мача под контрола на "белите".

В 59-ата минута Галин Иванов подсигури победата на Славия с втори гол, а до края на мача не паднаха повече попадения. В края на срещата Виячки вкара за 0:3. С победата Славия се изкачи до шестото място в подреждането с 10 точки - с един пункт по-малко от ЦСКА и Лудогорец, които са със същия брой мачове.

За Хебър това бе четвърта загуба от началото на сезона, като тимът се нарежда десети. Лидер в подреждането е Черно море, който по-рано порази Пирин. В следващия кръг Славия посреща Ботев Враца, а Хебър гостува на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички