Касабов похвали Михайлов за управлението на БФС и обеща, че ще продължи програмата на Георги Иванов - Гонзо


Касабов похвали Михайлов за управлението на БФС и обеща, че ще продължи програмата на Георги Иванов - Гонзо
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: LAP.bg

1328 0

Един от фаворитите на предстоящия Конгрес - Михаил Касабов, по време на който се очаква да се гласува за нов президент на БФС, говори за целите и програмата си. 

Касабов застава зад идеите на Гонзо

Голямото събитие е насрочено за датата след точно две седмици - 14-и март в София, а всеки ден ситуацията е все по-динамична. Днес пред Sportal Касабов обяви, че ще подкрепи актуалната методика на другия претендент Георги Иванов - Гонзо, ако бъде избран. 

Футболният деятел не пропусна да благодари на Борислав Михайлов за свършената работа и оцени високо качествата на Стилиян Петров, който обаче остава в екипа на Димитър Бербатов. 

Коментарът на Касабов

"Искам, ако мога, да помогна за българския футбол. Има неща в администрацията, които трябва да се променят. Имам идея постепенно част от администрацията на БФС да бъде прехвърлена към ПФЛ. Преди Боби Михайлов бях вицепрезидент на Иван Славков. Ние сме колективен орган и президентът решава.

Всеки от кандидатите има нещо рационално в своите виждания. Всеки от нас би трябвало да вземе от другите кандидати това, което би било добро за футбола. Всеки има своите шансове, но решават делегатите. Смятам, че основните ми конкуренти ще бъдат Димитър Бербатов и Георги Иванов. Имам отлични контакти с тях. Нямам никакви дразги с тях. Има в живота неща, които са по-важни. 

Винаги се натрупват негативи при толкова години управление. Борислав Михайлов е направил много хубави неща за българския футбол. Всеки ръководител допуска грешки. Доста се преекспонираше. Безспорно Стилиян Петров има качества, но в момента той е член на екипа на Бербатов. Бих бил отворен за всеки, който би помогнал за българския футбол, а Стилиян Петров е един от тях.

Последните десет години не се случи това, което всички желаем – класиране на националния отбор на голям форум. Бяхме близо до класиране няколко пъти, но не се случи. Нека не забравяме базата, която беше направена по времето на Борислав Михайлов.

Ако спечеля, ще продължи методиката, която г-н Георги Иванов изготви и налага. Тези отбори ,които я използват, ще получават стимули", обясни футболният деятел. 

Вижте удара на Градев по БФС!

Още: Двама кандидат-президенти на БФС присъстваха на Левски - Арда

Манол Иванов се изказа срещу Гонзо и Касабов и се зарече да няма привилегии за Левски, ако бъде избран за президент на БФС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички