Манол Иванов се изказа срещу Гонзо и Касабов и се зарече да няма привилегии за Левски, ако бъде избран за президент на БФС


Манол Иванов се изказа срещу Гонзо и Касабов и се зарече да няма привилегии за Левски, ако бъде избран за президент на БФС
Снимка: Lap.bg / колаж: SportLive

1088 0

Манол Иванов, който е един от кандидатите за президент на БФС, даде интервю пред "Dsport", в което се изказа негативно за двама от съперниците си - Михаил Касабов и Георги Иванов.

"Влизам с изключително голям хъс, нагласа, че имам възможностите и компетенцията да променя нещата. Преди две години, когато бяха онези два Конгреса - легитимният и нелегитимният, този резултат от 240 срещу 242 гласа, показа, че футболната общественост е започнала да узрява", започна Иванов пред изданието.

ОЩЕ: "Кандидат за президент на БФС" опроверга Георги Градев!

"Сега сме повече кандидати, аз бях заявил, че ще водя позитивна и колегиална кампания, не бих искал да казвам нищо лошо за останалите кандидати, появиха се доста и започнаха нещата да изглеждат трагикомични".

Манол Иванов за Касабов и Гонзо

"С кандидатурата на господин Михаил Касабов, издигната от Славия и изказването на господин Венци Стефанов, се получава конфликт на интереси. Човек, който ще организира Конгреса, се кандидатира за президент, за мен това е недопустимо. Господин Венци Стефанов каза, че това е най-компетентният и подходящ за този пост, но досега къде беше господин Касабов? Господин Георги Иванов, когато му се даде през 2014-а година пълната власт в Левски, какво постигна? От две години постигнал ли е нещо с националните отбори?", запита той.

Иванов за Левски

Манол Иванов не скри, че е фен и акционер в Левски, но се зарече, че ако бъде избран за президент на БФС - "Левски няма да са привилегировани":

Манол Иванов

"Не е тайна, аз съм привърженик и акционер на Левски, но ако стана президент, Левски няма да са привилегировани. Господин Боримиров каза, че иска да види кандидатите. Аз ще внеса първи документите, оттам нататък ще видим".

"Не изключвам сензационни и нови кандидатури. Кандидатурите на господин Касабов и господин Георги Иванов в последния момент са несериозни и дори смехотворни", каза още Иванов.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Човек от екипа на Димитър Бербатов "скочи" на Георги Иванов - Гонзо с 3 въпроса!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички