Йордан Лечков за БФС: Предстоят изненади, ще видите какви


Йордан Лечков за БФС: Предстоят изненади, ще видите какви
Снимка: БГНЕС

2231 0

Бившият вицепрезидент на Българския футболен съюз (БФС) Йордан Лечков разкри много любопитна новина относно бъдещето на федерацията ни по футбол. Той призна, че ще ни очакват изненади, но отказа да сподели какви точно.

"Нищо случило се в БФС не беше редно. Така е с датата на Конгреса. Аз не визирам себе си като кандидат за президент на БФС. Трябва да има промяна. Времето тече, а кандидати няма. Предстоят изненади, ще видите какви. Всичко може да се случи. Следващият президент трябва да е с опит и реноме. Всички плюха по Боби, а преди това му гарантираха и засвидетелстваха доверие. Дали това е нормално? В момента нямаме клуб освен Лудогорец, който да няма финансови проблеми" - сподели той пред БНТ.

"Не е проблем дали президентите ще са в Изпълкома на БФС, но ако са на положение, има с какво да помогнат и са безпристрастни" - каза още Лечков, след което коментира и думите на Христо Христов сподели, че е давал подкуп на член на Изпълкома на БФС: "Когато кажеш А, трябва да кажеш и Б. Относно Букарев. Футболният съюз е регулаторен орган. Ако има нещо, органите на реда да си свършат работата".

Междувременно, от БФС и Първа лига събират клубовете, за да обсъдят телевизионните права.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички