Йешич: Ще върнат Литекс в "А" група


Йешич: Ще върнат Литекс в "А" група
Снимка: БГНЕС

819 0

Сръбският треньор с опит в "А" група Миодраг Йешич определи като катастрофа всичко случило се в българския футбол в последно време.

"Съжалявам за това, което се получи с Литекс. Най-големият губещ в случая е българският футбол и феновете. Три големи клуба в България с традиции - ЦСКА, Локомотив София и Литекс, не са част от "А" група. Това е истинска катастрофа. Въобще не биваше да се стига до тук. С всички възможни средства и сили тази неприятна ситуация трябваше да се избегне. Все едно в Сърбия елитът ни да остане без някой измежду Партизан и Цървена звезда", коментира бившият треньор на Литекс, ЦСКА и Славия пред "Тема Спорт".

"Аз лично мисля, че Литекс ще бъде върнат в "А" група. За футбола в България това е най-доброто нещо. Вярвам, че има хора с трезва мисъл, които ще разберат, че вече и без Литекс това не е елитна дивизия. Губи се от качеството й. Феновете не искат такава "А" група. Затова искрено се надявам Литекс, да остане, а ЦСКА да се върне възможно най-бързо там, където му е мястото. Всеки знае какво е направил Гриша Ганчев за българския футбол", завърши сръбският спец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички