"Син" бос: Ако Литекс остане, ще е лоша услуга на всички


"Син" бос: Ако Литекс остане, ще е лоша услуга на всички

921 0

Един от собствениците на "Левски" - Николай Иванов, заяви, че ако Литекс остане в "А" група, се върши лоша услуга на всички във футбола. Той бе сред присъстващите на празника на феновете в зала "Универсиада" и бе в компанията на още двама от УС на "сините" 0 Иво Тонев и Константин Баждеков.

"Като фен ми се иска Литекс да остане, за да бъде по-интересна групата, но ако има правила и не ги спазваме, вършим лоша услуга на всички. Правилата трябва да се спазват. Ако някой отбор е толериран в България в последните години, то това е Лудогорец. Ние не правим удари под кръста, а искаме всичко да се решава на терена", заяви Иванов.

Той за пореден път сподели, че на "Герена" има финансова дисциплина, която се спазва.

"Спортно-техническата част е работа на Стойчо Стоев и Георги Иванов. Имаме уговорки с УС, отпускаме им средства, нека за момента не споделяме числа. Нека да намерят добрите играчи, сумата може да бъде по-голяма от милион лева. На "Герена" има финансова дисциплина. Знаете, че ние на първо място трябва да стабилизираме клуба, да изплатим задълженията. До края на годината ще изплатим всички задължения към бивши играчи, към мениджъри. Догодина продължаваме да изплащаме дългове, които имаме към НАП“ Финансов рай може да стане, когато влезем в групите на някой от европейските турнир", допълни босът на "сините".

Членът на УС на "Левски" коментира и поисканите от клуба оставки в БФС и това, че най-доброто е да няма собственици и директори на клубове в Изпълкома.

"Може би не е най-доброто в Изпълкома да бъдат собственици, директори на клубове, това поражда много конфликти на интереси, също така с телевизионните права. Това искаме в "Левски". Виждате колко често напоследък почти отсъства футболният съюз като решение, включително очакват много дълго време ще се слива ли ЦСКА, ще се преобразува ли, няма ли. Ако искаме да имаме истински, хубав футбол, такъв, с какъвто и клубовете са ни радвали, и националният отбор, наистина трябва да почнем да спазваме абсолютно всички правила. Собствениците във футбола трябва да бъдат тези, които да зададат тази посока. Това прави "Левски", категоричен бе Иванов, цитиран от "7 дни спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички