Жената на Регекампф уреди Литекс с румънски национал


Жената на Регекампф уреди Литекс с румънски национал

2061 0

Румънският национал Александру Борчяну е подписал предварителен договор с Литекс. Новината пък беше разкрита пред издание Digi Sport.от личният агент на футболиста Анамария Продан. Както е известно тя е съпруга на настоящия треньор на ловчанлии Лауренциу Регекампф.

Бурчяну от днес е без отбор, след като разтрогна договора си с турския Трабзонспор. Точно поради тази причина той може да играе отново от 1 януари догодина, тъй като контрактът му е прекратен след затварянето на трансферния прозорец.

"Днес прекратих договора на Алекс и сега той е свободен агент. Той иска да играе, за да помогне на тима си, а не просто да получи една торба с пари. През зимата ще поднови кариерата си, защото иска отново да е част от националния отбор и да играе на Евро 2016", обясни Продан.

"Затова има нужда отново да играе на най-високо ниво. Намерила съм му отбор и ще играе в България за отбора на Литекс Ловеч", сподели пред изданието красивата агентка на халфа.

Бурчяну е 30-годишен, като по едно време беше капитан на Стяуа, а за националния отбор на родината си е записал 27 двубоя, но без отбелязан гол. Той спечели всичко в Румъния с екипа на гранда от Букурещ, но в Турция не му потръгна и сега ще се пробва в България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички