Регенкампф: Много зле, загубата е за отбора, не за мен


Регенкампф: Много зле, загубата е за отбора, не за мен

1126 0

Треньорът на Литекс Лауренциу Регенкампф бе разочарован от играта на своя тим при загубата с 1:2 от "Левски" у дома. Той заяви, че не е могъл да познае отбора си на терена и не иска да го вижда повече в такава светлина.

"Играхме много зле. Получихме два гола от две статични положения. Не бяхме концентрирани. Не можах да позная отбора си. Загубата е за отбора, не е за мен. Имахме отличен шанс да излезем на първо място, но допуснахме лесни голове от статични положения. Вкарахме един гол, останахме в мача, но допуснахме глупав гол. В такива положения трябва да по-добре да реагираме – виждаме футболистите, виждаме как се движат, но трябва концентрация. Не е допустимо отбор като нашия да допуска такива голове. Оставяхме на съперника си много празни пространства. Борихме се. Когато играеш така, няма как да спечелиш. Това не беше Литекс. Играхме без сила, не опитвахме да печелим топката по-бързо. Не беше играта ни както срещу Лудогорец. Ако няма битка и тичане, нормалните неща за един мач, няма как да се спечели", анализира румънецът след поражението.

"Нашите играчи имат нужните качества, но не подходиха сериозно в конкретните причини. Не знам каква е причината. Не се борехме достатъчно. Много безсмислени пасове. Трябваше да тръгнем напред и да търсим гол", допълни той.

"Мисля, че имаме качества, но понякога не се получава. Не искам да говоря за други отбори, гледам си моя. Важно е да печелим всеки мач. Искам винаги да печелим и да сме първи. Не ни трябват нови играчи. Трябва да се концентрираме върху играта на тези, с които разполагаме. Има много мачове, има малка разлика до върха и трябва да спечелим следващия мач. Имаме много да работим. Разполагаме с почти 11 национали, така че в паузата ще е трудно да работя с цялата група. Не искам да виждам Литекс повече в такава светлина," завърши Регенкампф.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички