Жалбоподателят срещу Гонзо заговори за натиск и заплаха над децата му


Жалбоподателят срещу Гонзо заговори за натиск и заплаха над децата му
Снимка: БГНЕС

2300 0

Президентът на аматьорския ФК Скравена - Петко Петков, заговори за натиск срещу него и нужда от това да предпази децата си. Това се случва след жалбата му срещу вписването на Георги Иванов-Гонзо като президент на БФС.

Страшните думи на Петков

"Натискът е голям, взел съм мерки да предпазя децата си", сподели Петков, който е директор на училището в Скравена. Той не разкрива откъде точно идва натискът върху него и в какво се изразява.

Трима от УС на Скравена участвали, но се отметнали

"Скочил съм нависоко, намерих смелостта. Съгласувал съм жалбата с трима от Управителния съвет, но те се отметнаха. Имахме устна уговорка. Не съм нарушил устава на клуба. Управителният съвет е променил решението си под въздействие.

Имаме среща с кмета на Ботевград, на която ще се разберем. Аз съм в правото си, не съм нарушил никакъв закон. Консултирал съм жалбата с юристи. Имам право на лично решение. От 1700 човека в село Скравена 1400 ще ме подкрепят", допълни той.

"Ще видим какво ще реши съдът по жалбата. Ако Петко загуби, а Гонзо спечели - ще се извиня", завършва клубният шеф. Ето как Петков обясни по-рано жалбата си срещу Гонзо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички