Известен бивш български футболист сгази лука, арестуваха го


Известен бивш български футболист сгази лука, арестуваха го
Снимка: МВР

11349 0

Бивша футболна звезда по българските терени сгази лука. Става въпрос за Костадин Джамбазов, който е бил спипан да шофира след употреба на солидно количество алкохол, твърди „Флагман.бг“.

Някогашния ас на бургаските Черноморец и Нефтохимик  и Литекс е бил спрян за проверка снощи около 2 часа след полунощ в района на жк. „Славейков" в морския град.

Джамбазов бил зад волана на мощния си джип - "Фолксваген Туарег".  Полицаите веднага го тествали с дрегер, който е отчел 1,34 промила. По информация на изданието бившият футболист е отказал да даде кръвна проба, което означава, че е приел безропотно вината си.

От бургаската медия съобщават още, че той е бил задържан за 24 часа, за да изтрезнее в ареста, а след това е бил осовободен. Предстои да му бъде повдигнато обвинение за шофиране в нетрезво състояние.

За шофиране с над 1,2 промила наказанието е от 1 до 3 години затвор, глоба до 1000 лева и отнемане на книжката за минимум година. Практиката на Районния съд в Бургас е да налага условни присъди за по 3-4 месеца с изпитателен срок от поне 2 години, пише изданието.

След приключването на активната си състезателна кариера Джамбазов стана спортен директор на "Нефтохимик". Сега той е треньор на "Локомотив" Бургас, който именно бившият халф възроди преди броени години.

А ето какъв грозен инцидент с млад футболист се случи във Варна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички